Zaterdag 18 augustus 2018 organiseren de Vrienden van de Abt de jaarlijkse snuffelmarkt op het plein vóór de kerk. De markt is inmiddels tot traditie verheven.

Boeken te koop: per stuk, per vijf, per meter...

Boeken te koop: per stuk, per vijf, per meter…

Op de kramen op het kerkplein staan glaswerk en serviesgoed uitgestald. Verder vindt u er onder meer tassen, koffers, sjaals, speelgoed, curiosa en huishoudelijke artikelen. In de Ontmoetingsruimte van de kerk is de boekenmarkt met soort bij soort: kinderboeken, kookboeken, reisboeken, romans, detectives, en nog veel meer. U vindt er ook een uitgebreid assortiment sieraden. Tenslotte is er het buffet, met gezellige zitjes rondom, waar u koffie, thee, cake en belegde broodjes kunt kopen.

Optreden Shantykoor

Om 13.15 uur is er op de ventweg vóór de kerk een klinkend optreden van Shantykoor Scheveningen onder de enthousiaste leiding van Patrick Hopper. De zeemansliedjes nodigen uit tot meezingen en meedeinen.

De Vrienden van de Abt hopen dat u zaterdag 18 augustus naar de markt komt. U bent welkom tussen 10.00 en 15.00 uur en u vindt er zonder twijfel iets van uw gading, ook degenen ‘die alleen nog maar spullen wegdoen’. En hoe leuk is het niet in het grote aanbod nou net die ene vaas, schaal, of ketting te vinden die u goed kunt gebruiken. Daar word je toch blij van.

Shantykoor

Shantykoor Scheveningen onder leiding van Patrick Hopper

De opbrengst van de snuffelmarkt zetten de Vrienden in voor het in goede staat houden van het kerkgebouw. Zo zijn onlangs de zes kaarsen op het hoogaltaar tot groot genoegen van de kosters elektrisch gemaakt.

Inbreng van goederen

Mocht u goed bruikbare artikelen – geen kleding – voor de markt aan de Vrienden willen doneren dan kunt u ze inleveren aan de pastorie op nummer 233, op dinsdag 14 augustus, woensdag 15 augustus en donderdag 16 augustus 2018, tussen 10.00 en 13.00 uur.

Graag tot ziens op zaterdag 18 augustus!