In december 2017 worden in de H. Antonius Abtkerk twee kerstconcerten gegeven.

kersttakjeZondag 17 december geeft het Oeral Kozakkenkoor, dat onder leiding staat van de bekende Delftse televisiepresentator, musicoloog en pianist Gregor Bak, een traditioneel kerstconcert in Russische sfeer. Het gerenommeerde mannenkoor brengt u in kerststemming door het zingen van Russische en Oekraïense kerstliederen, afgewisseld met gezangen uit de Russisch-orthodoxe liturgie en folkloristische liederen uit het oude Rusland. Medewerking wordt verleend door het Oekraïens folkloristisch ensemble Uzory.

Aanvang 14.30 uur, kaarten € 18,50.

kersttakjeVrijdag 22 december verzorgt het CRM Christelijk Residentie Mannenkoor een jubileumkerstconcert in het kader van het 90-jarig bestaan. Medewerking verlenen: sopraan Aylin Sezer, organist/pianist Aarnoud de Groen en veertien leden van het Holland Symfonie Orkest. De algehele leiding is in handen van dirigent Aldert Fuldner.
Het programma, dat zonder pauze zal worden uitgevoerd, bestaat uit prachtige, sfeervolle bekende en minder bekende liederen in kerstsfeer uit het muzikale verleden en heden van het koor.

Aanvang 20.00 uur, kaarten € 17,- (kinderen t/m 16 jaar gratis), inclusief programma.