In de maanden september en oktober vinden in de Antonius Abtkerk een drietal concerten plaats.

YMCA Korenfestival
Zaterdagmiddag 23 september 2023 is er, onder de titel Zingen aan Zee, een gratis toegankelijk concert in het kader van het YMCA korenfestival.
De volgende koren verzorgen een optreden: Popkoor New Pop Art; Sprinter Singers; Inspirited; Fabulous; Kwasi Kloos; Concordia; Popkoor B-Colourful; Laudate Deo + Hervormd Kerkkoor Scheveningen; Singalicious.
Zij brengen een mix van geestelijke en wereldlijke liederen.

KZV Excelsior brengt Mozart
Op zaterdag 30 september 2023 voert KZV Excelsior twee werken van Wolfgang Amadeus Mozart uit: het Requiem en de Krönungsmesse. Zij zijn zonder twijfel de meest aansprekende koorwerken van Mozart. Hierin is hij in al zijn facetten te horen: virtuoos, meeslepend, ontroerend, jubelend, troostend en overweldigend.
Koninklijke Zangvereniging (KZV) Excelsior is al meer dan 140 jaar één van de grote concertkoren in Den Haag, met een breed repertoire – van barok tot modern.

Varia van Mastreechter Staar
Zaterdagavond 7 oktober 2023 organiseert Comité Concert op Scheveningen het concert Terug naar de Kust III met medewerking van Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar. Op het programma: Staarvaria.

Meer informatie over de concerten vindt u in de rubriek Activiteiten op deze website.