De start van de markt in 2018
(foto Helmy Waaijer)

De Vrienden van de Abt organiseren op zaterdag 17 augustus 2019 een gezellige snuffelmarkt op het plein vóór en in de Ontmoetingsruimte van de H. Antonius Abtkerk. Op de kramen wordt weer een keur van artikelen aangeboden, er is werkelijk voor elk wat wils, ook boeken en sieraden, dus u hoeft niet met lege handen naar huis. Zelfs niet met een lege maag want er zijn broodjes en koffie te koop. De opbrengst van de markt komt ten goede aan de Antonius Abt en zal worden gebruikt voor verbeteringen aan het kerkgebouw en voor activiteiten van de geloofsgemeenschap.

De snuffelmarkt is overigens niet mogelijk zonder uw hulp. Kijkt u eens in uw kasten, uw berging of op uw zolder naar goed verkoopbare artikelen en doneer die aan de snuffelmarkt. Kleine meubelstukken zijn ook welkom.

Inbrengdagen

Dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 augustus kunt u tussen 10.00 en 13.00 uur artikelen voor de snuffelmarkt inleveren aan de pastorie, Scheveningseweg 233. Alle mooie, leuke en goed bruikbare waar, ook speelgoed, is welkom.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking en tot ziens op de markt,
Vrienden van de Abt