Het voor velen bekende ‘groene boekje’ met informatie over de historie van de parochie H. Antonius Abt en de bouw plus de inrichting van onze kerk is onlangs drastisch herzien. De 12e editie van De H. Antonius Abtkerk; een uniek Schevenings monument mag met recht een totaal nieuwe versie genoemd worden.

SONY DSC

Ten opzichte van de vorige editie zijn niet alleen de opmaak en de hoofdstukindeling aangepast maar ook alle teksten en foto’s heroverwogen. Mede hierdoor is het nieuwe boekje, dat nu een parelgrijs omslag heeft, overzichtelijker en leesbaarder geworden.
Stonden er in de voorgaande editie nog maar zeven kleurenfoto’s, nu zijn er 28 opgenomen en daarvan zijn er bij vrijwel elk hoofdstuk een paar geplaatst.
Het boekje behandelt alle inrichtingselementen van onze kerk en geeft zo een compleet beeld van het bijzondere interieur.

Aanrader

Het boekje is een aanrader om als parochiaan in huis te hebben of cadeau te doen aan iemand van wie u weet dat ons unieke Scheveningse monument zijn of haar interesse heeft. U vindt de boekjes bij de fotokaarten in de twee zwarte zuilen van de Vrienden van de Abt in de Ontmoetingsruimte van de kerk. Het boekje kost € 4,00 en dat geld kunt u deponeren is een van de geldgleuven in de zwarte zuilen.

Namens de Vrienden van de Abt,
Bart Maltha